Ergometertræning

Ergometertræning er en rigtig god måde at få sig rørt på. Træningen aktiverer ca. 85% af vore muskelgrupper, og er velegnet for alle, uanset fysisk form og handicap. Mange oplever en bedring  i den fysiske tilstand, allerede efter få ganges træning, ligesom det mentale velvære også bedres. En anden vigtig ting er det sociale samvær. Det at være fælles om noget. Også ‘tredie halvleg’ efter træningen betyder meget for deltagerne. Den enkeltes behov tilgodeses og tilpasses, så træningen bliver mest effektfuld.

I vintersæsonen bliver klubbens ergometre brugt flittigt. På vores klubaftener har vi hold med E-roning, som er blevet meget populær i klubben. E-roning er træningsprogrammer til ergometerroning, som downloades. Her bliver vi guidet igennem af en roinstruktør. Alle kan være med på samme hold, da man selv kan regulere, hvor hårdt det bliver.

0 B161689 026 C 431 A 95 B0 DEAAE2 A5 AC6 A

Sådan opstod ideen: 

ERONING VAR EN AF DE GODE TING, DER FOR DANSK FORENING FOR ROSPORT KOM UD AF CORONA.

I 2020 blev vores hjerner sendt på overarbejde, da landet lukkede ned. Vi blev tvunget til at tænke nyt.

Vi drømte om at lave et produkt, der kunne hjælpe med at fastholde motivationen til træning.
Ideerne var mange, pengene små og tiden knap. På tre måneder gik vi fra idé til lancering.
eRoning blev søsat d. 1. februar 2021 – og resultatet er vi stolte over.

I det første år havde vi kun 13 træningsvideoer og vi var spændte på brugernes udsagn. 
Var det kun os, der syntes eRoning var fedt? 

I sæson 2 opfandt vi en legoklods-model, og nu kan vi kombinere de forskellige opvarmninger, intervaller og afroninger på tværs af hinanden. Det gjorde det muligt for os at udgive træningsprogrammer hver uge.

Efter to år i luften er status, at 1/3 af alle danske roklubber bruger eRoning til at holde gang i deres medlemmer om vinteren. Det er vi pavestolte over.
Når vi siger at eRoning er for alle, så mener vi det. Vi sætter en ære i, at lave varieret og underholdende træning for alle -uanset alder, og uanset hvilken form du er i. 

I sæson 3 har får du seks nye instruktører med programmer i hver sin kategori – bliv stærkeremotionistentræn hjertethold vægtenHIIT træningden travleeRoning Crossfit.

Du får også en grundig gennemgang af rotaget, så du er helt sikker på at gøre det rigtigt.
Selvom vi har vokseværk, så holder vi fast i vores DNA – motiverende træning når det passer dig.

God træning!

Hilsen Anna Karina Gravad og holdet bag eRoning.

 

Ro- og kajaksport på Limfjorden