Om klubben

her_er_du
Klik på billedet for at forstørre

Her finder du os:

Nykøbing Mors Roklub
Langelinie 25
7900 Nykøbing Mors

Lidt historie…

Nykøbing Mors Roklub har som klub eksisteret i 120 år, klubben tilbyder i dag flere muligheder for at dyrke rosport organiserede forhold.

Først og fremmest tilbyder den traditionelle form for roning i de traditionelle inriggere, her kan man på de fælles klubaftener tirsdage og torsdage ro sammen med andre enten i 2-årers med styrmand eller 4-årers med styrmand. Turene er typisk på 10 til 15 km indenfor klubbens lokale rofarvand, som om sommeren går fra Sallingsund i syd til Sdr. Dråby Vig i nord. Derudover bliver der ofte arrangeret langture som eksempelvis Fur Rundt som er en “lille” tur på 32 km.

Men som udgangspunkt er der plads til alle i klubben – både dem som ønsker at ro langture og dem som bare gerne vil ro en lille tur i det lokale farvand.

For dem som har lyst til at prøve kræfter med de lidt sværere outriggerbåde kan vi tilbyde både roning i 1x og 2x scullere samt i en 3x gigbåd. I denne form for roning har den enkelte roer to årer at holde styr på – i modsætning til i inriggere hvor man kun har en åre pr. roer.

I 2001 introducerede klubben kajakroning på prøve med indkøb af 4 stk. turkajakker, dette blev fra starten en succes og har igennem årene været med til at sikre et stabilt aktivitetsniveau i klubben. Næste skud på denne gren af klubbens aktiviteter er indførelse af havkajakker i en periode da vi har fået flere efterspørgsler på dette.   Holder interessen for havkajakkerne er det planen at oprette direkte hold fra næste sæson.

Er der noget der har vakt din interesse kan kikke ud i klubben på en af de faste klubaftener, tirsdage og torsdage fra kl. 17.45 til ca. kl. 21.00, så vil vi give dig en rundtur i klubben og måske en tur på vandet.

Ro- og kajaksport på Limfjorden