Ungdom 12-18 år

Tidspunkt: Tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 – omklædt og parat til at gå på vandet. Det betyder, at hvis man skal bruge 20 minutter på at klæde om og gøre sin kajak klar, så er mødetidspunktet senest kl. 16.40, eller kl. 16.45, hvis man kun skal bruge 15 minutter.

Påklædning i kajak: I starten af sæsonen, hvor temperaturen hurtigt falder om aftenen og vinden ofte er kold, så anbefales det, at tage ekstra varmt tøj på (Dog helst ikke bomuld eller uld) og en vindtæt jakke yderst, fx en regnjakke.
Der skal ALTID medbringes et sæt tørt tøj i kajakken. Gerne i en tørpose, ellers forsvarligt pakket i en lukket plastikpose. I april og maj gives der ingen dispensationer for dette, så hvis tøjet er glemt, så må man blive på land. Der er dog mulighed for fast at have et sæt tøj liggende i roklubben, således at man ikke skal huske at få det ekstra tøj med.

Påklædning i inrigger: I starten af sæsonen, hvor temperaturen hurtigt falder om aftenen og vinden ofte er kold, så anbefales det at tage ekstra varm tøj på.

Tilladelse: Roning for 12-17 årige kræver tilladelse fra forældre/værge. Forældre/værge skal derfor udfylde denne erklæring for at den unge kan deltage i roklubbens aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:

For kajak
Simon Kusk Andersen
simon99kusk@gmail.com
mobil: 24469665

For inrigger
Jytte Zacho
mobil: 28747243

Ro- og kajaksport på Limfjorden