Donation fra Sparnord

Nykøbing Mors roklub modtager kr. 20.000 fra Spar Nord fonden

En donantion på kr. 20.000 er nu modtaget i Nykøbing Mors roklub fra Spar Nord fonden

Beløbet er investeret i en ny ”coastal” båd, som længe har været på klubben ønskeseddel. Det forventes, at båden vil tiltrække nye medlemmer til klubben. Og gerne af den yngre model.

Beløbet modtages med stor glæde i klubben, hvor Jytte Zacho udtaler, at det er en fornøjelse, at mærke opbakningen fra Spar Nord fonden. Vi har på denne måde fået mulighed for at indkøbe coastal båden, hvilket er helt fantastisk for os i klubben. Vi skylder Spar Nord fonden en stor tak og ser frem til nye aktiviteter, siger Jytte Zacho

I Spar Nord Nykøbing er der også glæde over donationen fra Spar Nord Fonden. Det er en fornøjelse, hver gang vi får donationer til vores område, udtaler afdelingsdirektør Gunner R. Jensen, Spar Nord Nykøbing. Vi synes det giver god mening, at vi støtter op i det lokalsamfund, som vi lever i og ikke mindst lever af. Så vores motto er ”jo bedre det går for Spar Nord – jo mere kan vi støtte op”, siger Gunner R. Jensen.

På billedet ses Jytte Zacho og Gunner R. Jensen